Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan Ilmailuklassikon siivelle.

Tämän nettisivun ja blogin valmistelu on kestänyt useita kuukausia, mutta nyt näin joulun alla on aika avata ne kaikille lukijoille.

Olen ollut kiinnostunut lentokoneista jostain ala-asteikäisestä lähtien. Kiinnostus vei minut 1990-luvulla opiskelemaan alaa, ja vaikka siitä ei lopulta tullut leipätyötä, on ilmailuhörhöily ollut aina iso osa elämääni.

Ensimmäisen ilmailuaiheisen lehtijutun tein joskus vuosituhannen vaihteen tienoilla. Olen saanut vuosien varrella avustaa mm. Mobilisti-, Siivet-, Ilmailu- ja Feeniks-lehteä. Muutamassa kirjaprojektissakin on tullut oltua mukana, ja uutta projektia viedään tällä hetkellä eteenpäin.

Osaltaan tämän blogin ja julkaisun syntyy vaikutti se, että halusin jakaa sitä 30 vuoden aikana kertynyttä tietoa myös muille. Ilmailumateriaalin julkaisukanavat ovat kuitenkin Suomessa kovin rajalliset. Pitkään asiaa pohdittuani, päätin tehdä asialle jotain, ja luoda oman kanavan.

Nimestään huolimatta Ilmailuklassikko on paljon muutakin kuin vain ilmailuhistoriaa (joka on kyllä ns. “päälajini”). Aiheet tulevat liikkumaan koko ilmailun saralla, oman kiinnostuksen mukaan.

Viihtykää lennollamme, antakaa palautetta ja ideoita kommenttien tai yhteydenottokaavakkeen kautta!

Juha

2 thoughts on “Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *